Carcleaning & reconditionering

carcleaning-beeld

Back to the future

Herinner je nog het moment dat je je nieuwe wagen afhaalde?  Hoe hij stond te blinken in de showroom en hoe hij rook naar nieuw?  Wel, dat gevoel kunnen wij terugbrengen!

Hoe we dat aanpakken? Eerst en vooral: volledig op maat!  Iedere auto is anders.  Dagdagelijks gebruik laat sporen na.  Dat deukje aan de supermarkt, cola gemorst op de achterbank, velgen tegen de stoeprand geparkeerd, lelijke krassen op het vinyl dashboard, vuil tussen de zetels op dat plekje waar je nét niet aankan, steenslag op de motorkap, lakverkleuring door weersinvloeden, etc.  

We spreken dus over maatwerk en over een veelheid van technieken die gebruikt worden om de wagen zo economisch mogelijk in nieuwstaat te brengen.  En daarom is het een voordeel dat onze carrosserie afdeling alle tools heeft en onze Autospecialisten alle skills in huis hebben.

Voor re conditionering kun je geen gemiddelde prijs geven omdat het zo individueel is.  Maar we pakken dat heel transparant aan.  Als jij je wagen terug nieuw wil zien, vraag je gratis en vrijblijvend een kostenraming op.  We rijden je wagen door onze carwash en inventariseren minutieus iedere beschadiging en bezorgen je vervolgens een definitieve prijsofferte waar geen euro bij komt.

Leaseauto inleveren?

Je hebt veel plezier gehad van jouw leaseauto, wat natuurlijk zorgt voor gebruikerssporen. Het wordt tijd om na te denken over de schade die op de leaseauto is gekomen. 

Bij afhaling destijd heb je immers een document ondertekend waarbij je instemt met het vergoeden van de schade op het moment van inlevering. Voor ieder deukje en ieder krasje zal je een rekening krijgen.

Het wordt veel voordeliger voor jou als je de wagen vooraf laat controleren en herstellen.  Onze Autospecialisten hanteren dezelfde normen van de leasemaatschappij en we kunnen je garanderen dat je na herstelling een blanco schaderapport krijgt.  

Het spreekt voor zich dat we eerst een gedetailleerde en definitieve prijsofferte krijgt waar geen euro bij komt.

×

Stuur ons een Appje!

× App ons!