Verhuur bagagewagen

privelease 860x320

Op reis, op weekend of er gewoon een paar dagen tussenuit met vrienden of familie en je koffer is al snel te krap om al die spullen erin op te bergen.  Niks zo comfortabel als je beschikbare ruimte te gebruiken om die frigobox binnen handbereik te houden en al je bagage?  Die gaat in de bagagewagen.  En die kan je bij ons huren.  

Er zijn bagagewagens in vele maten en gewichten maar om keuzestress te elimineren, hebben we gekozen voor één veelzijdig en oerdegelijk model,  de Anssems GT750.  

De baklengte van deze aanhangwagen is 201 cm, de bakbreedte is 101 cm en de bakhoogte is 48 cm. Deze maten zijn beide gemeten aan de binnenkant van de bak. De hoogte van de laadvloer bedraagt 49 cm.

Deze aanhangwagen heeft een eigen gewicht van circa 156kg. Het standaard bruto laadvermogen bedraagt 750kg, wat resulteert in een nuttig (netto) laadvermogen van 594kg. Dit is de toegestane maximum massa min het eigen gewicht.

De aanhangwagen is ongeremd, bruto lichter dan 750kg en zal dus niet worden voorzien van een eigen nummerplaat.  Je hebt dus wel een duplicaat nummerplaat nodig voor achteraan de bagagewagen.  Breng die dus zeker mee als je komt afhalen.  Heb je geen duplicaat?  Geen nood!  Wij maken er eentje ter plekke voor € 15.

 • Onze huurprijzen

  • Anssems GT750 (Dag = € 30, Weekend = € 65, Week = € 125, 2 weken = €200)
  • Anssems GT750 incl. fietsendrager voor 4 fietsen (Dag = € 55, Weekend = € 120, Week = € 200, 2 weken = €310)

Voor de meeste fietsendragers heb je dus een trekhaak nodig.  Richtprijzen voor een vaste trekhaak zijn € 695 en een afneembare € 895.  Als je op het reserveringsformulier je nummerplaat ingeeft, doen we je een mooi voorstel voor een trekhaak.

Ik wil meer weten..

  ×

  Stuur ons een Appje!

  × App ons!