Een tevreden wagen, daar gaan we voor!

Ons Personeel

Bij De Autospecialist bieden we een totaalservice waarmee we bedoelen dat je naast de aankoop van een wagen ook voor de volledige technische service bij ons terecht kan in een tiptop uitgeruste werkplaats en carrosserie afdeling.

Eigenlijk een beetje zoals in de merkgarage, maar dan voor alle automerken.

“Waarom zou ik dan bij jullie komen?”, hoor ik je denken?  Wel, onze glimlach is breder en onze prijzen liggen lager.

Bij De Autospecialist kan ook jij, en bij uitbreiding iedereen, terecht. Je hoeft niet bij ons aangekocht hebben om gebruik te maken van onze service. De meeste van onze werkplaatsklanten hebben ooit elders aangekocht. Zelfs fabriekswaarborg is geen obstakel want wij werken volledig volgens de voorschriften van de fabrikant waardoor de waarborg gewoon blijft doorlopen.

Ons bedrijf is opgericht in 2015 door 3 vakspecialisten die dagelijks een team van een twintigtal medewerkers aansturen. Onze autospecialisten delen 4 fundamentele waarden:

  • Passie voor de job
  • Eerlijkheid in de omgang
  • Eenvoud in denken en structuur
  • Respect voor mens en omgeving

Jo Vermeiren, bestuurder

“Een tevreden wagen, daar gaan we voor! En als jij het gevoel hebt dat we een steek hebben laten vallen of dat het beter kan, bel mij, Jo Vermeiren, dan rechtstreeks op 0467/02.83.82 en ik garandeer jou mijn onverdeelde aandacht.”
×

Stuur ons een Appje!

× App ons!