Team

Werkplaats

Jorg Nys

Mede-oprichter & verantwoordelijke werkplaats

Jorg is oprichtend vennoot van De Autospecialist en het technisch brein van de werkplaats.  Met zijn scherp analytisch denkvermogen is hij de geknipte persoon om complexe – veelal elektronische – problemen te vertalen naar een stapsgewijze herstelprocedure.   

Evelien Stoop

Onderhoudstechnieker

Het blijft misschien een beetje atypisch, een meisje in de werkplaats, maar als auto’s  je passie zijn, dan ga je ervoor!  Evelien werkt sinds 2016 als technieker bij ons en doet hoofdzakelijk preventieve onderhoudswerken aan de auto’s.  Met haar kritische blik zorgt zij ervoor dat jouw wagen veilig en wel de baan op kan.

Frank Van Goethem

Senior all-round technieker

Frank heeft meer dan een kwarteeuw ervaring en is gepokt en gemazeld in de autotechniek.  Hij is één van onze pioniers bij De Autospecialist.  Zowel mechanische als elektronische defecten worden door Frank netjes en correct opgelost.  

Guido Zaman

Specialist motoren & versnellingsbakken

Onze nestor in de werkplaats heeft soms meer weg van een jong veulen.  Mechanisch gaat Guido geen uitdaging uit de weg.  Soms denken we dat MacGyver (voor de jonge surfers: een serie van de jaren 80 waar iemand onwaarschijnlijke oplossingen bedacht voor grote problemen) op onze Guido is gebaseerd.  

Jij misschien?

Check vooral onze vacatures maar hou je vooral niet in om spontaan te solliciteren als je nu of eventueel ooit ons team wil komen versterken.  We behandelen jouw aanmelding uiteraard heel vertrouwelijk.

Carrosserie

Michaël Michiels

Mede-oprichter & verantwoordelijke carrosserie

Michaël is oprichtend vennoot van De Autospecialist en stuurt het carrosserie team aan met raad en daad.  Hij werkt voltijds mee op de werkvloer en voert met arendsogen een uitgebreide kwaliteitscontrole uit na iedere herstelling.  

Kevin “Wolf” De Wolf

Koetswerkhersteller

Kevin is vanaf het begin van de partij binnen De Autospecialist.  Hij laat vooral zijn werk voor zich spreken en herstelt grote en kleine ongevalwagens en brengt ze “spuitklaar” tot in de spuitcabine.  

Mohammad “Mo” Fizli

Koetswerkhersteller

Mo is als een diamant en Michaël heeft hem tijdens zijn opleiding bij ons geslepen tot een onberispelijke carrosserier.  Mo draait sinds 2020 als volle kracht mee in de carrosserie en heeft hier zijn talent ontdekt.  

Yoerie “Moenstech” Moens

Koetswerkhersteller

Yoerie kan iedere schade van A tot Z tot een goed einde brengen en is bij ons vooral de spits die het afmaakt in de spuitcabine.  Met maniakale zin voor detail zorgt hij ervoor dat jouw schade onzichtbaar hersteld is.

Verkoop

Jo Vermeiren

Mede-oprichter & verantwoordelijke verkoop

Jo is naast Jorg en Michaël oprichtend vennoot van De Autospecialist, stuurt de verkoopafdeling en neemt het dagelijks bestuur voor zijn rekening met klantgerichtheid als rode draad.   

Ingeborg De Block

Verkoop & administratie

Ingeborg is één van de pioniers van De Autospecialist en neemt het grootste deel van de verkoopadministratie voor haar rekening.  Verder is ze de vrolijke sidekick van Robrecht en staat ze meer dan haar mannetje in de showroom als verkoper.

Receptie

Gino De Saegher

Receptie werkplaats

Ook Gino is één van onze pioniers en is van vele markten thuis.  Gino plant binnenkomende werkplaatsafspraken en regelt dat de juiste onderdelen precies op tijd klaar liggen.

Joris Van den Brande

Receptie carrosserie

Wanneer je koetswerkschade hebt, vind je bij Joris een luisterend oor en een gedreven partner om de herstelling van je schade voor jou te regelen.  Hij ontzorgt jou van een heleboel administratie en maakt dat je de schade snel weer kan vergeten.

Devin Van Bercklaer

Receptie

Algemene diensten

Ilse De Jonghe

Boekhouding

Ilse is onze administratieve duizendpoot en bewaakt onze cijfers ook al sinds de start van De Autospecialist.  Zij beheert de boekhouding en de volledige administratieve zijde van ons bedrijf, gaande van klanten- en leveranciersbetalingen, milieu- en sociale wetgeving, belastingen etc.

Nadine Weekers

Polyvalent medewerker

Nadine is de partner van Gino en brengt de finishing touch toe aan iedere wagen voordat hij geleverd wordt aan de klant.  Ondersteund door een extern poetsbedrijf, houdt zij onze gebouwen netjes en trekt zij wel eens iemand aan de oren 🙂

Patrick Van Peteghem

Polyvalent medewerker

We kunnen Patrick het beste omschrijven als polyvalent medewerker.  Hij rijdt met de wagens naar de keuring en springt samen met André in het rond om onderdelen, mensen en auto’s te halen en te brengen waar nodig.  Hij helpt waar mogelijk en amuseert zich verder als jong gepensioneerde.

André Cappaert

Polyvalent medewerker

André doet beurtelings met Patrick dezelfde job als jong en actief gepensioneerde.  Hij heeft een passie voor de job en kan eenvoudigweg niet stilzitten.  

×

Stuur ons een Appje!

× App ons!