Financiering, (private) leasing & verzekeringen

Financiering

Bij De Autospecialist bieden we je alle diensten aan onder één dak. Behalve voor aankoop kan je bij ons terecht voor zowel verschillende financiering- en leasingformules als een op maat uitgewerkt verzekeringsvoorstel.

Autofinanciering

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van gespreide betaling en alles wat met de financiële kant van het kopen van een auto te maken heeft. In de meeste gevallen hebben we een kredietbeslissing op minder dan een kwartiertje. In onderstaande simulatietool kan je snel en gemakkelijk zien wat er mogelijk is. Bekijk hier de smart drive formule met lagere maandaflossingen en verlengde waarborg tot 5 jaar.

Private Lease

Dankzij Private Lease rijd je voor een vast bedrag per maand met een gloednieuwe auto, all-inclusief. Vergeet vooral niet te tanken, want dat is het enige waar jij nog aan hoeft te denken. Klik hier voor meer informatie.

Leasing

Professionele klanten kunnen bij ons meteen terecht voor financiële leasing- en renting formules op maat.  We adviseren je graag onder vier ogen over de fiscale en juridische implicaties van de verschillende mogelijkheden.  Maak hier jouw private shopping afspraak.

Verzekering

Heb jij een verzekeringsagent of -makelaar waar je op kan rekenen?  Top!  Blijf vooral trouw aan jouw vertrouwenspersoon.  Ben je ongebonden en vind je het niet erg om zelf online aan de slag te gaan, dan suggereren wij jou graag een directe verzekeringsoplossing.  Maak hier jouw private shopping afspraak.

BIV en rijbelastingen

Een paar weken na inschrijving van je wagen, krijg je een vriendelijk verzoek om de rijbelastigen te betalen.  Je bent bij inschrijving een éénmalige (BIV) en jaarlijkse taks verschuldigd.  Een gemakkelijke tool om de belastingen op jouw wagen te berekenen vind je hier.

Ik wil meer weten..

    ×

    Stuur ons een Appje!

    × App ons!